GI EN STARTPLASS I GAVE

Gi en opplevelse i gave som skaper minner!

Startplass i Grenserittet byr på en anderledes gave med investering i helse og det å ha et treningsmål. Deltar du og kanskje vennegjengen også, blir det straks noe mer sosialt og hyggelig. En slik gave passer å gi i alle anledninger enten det er jul, bursdag eller som en morsom overraskelse. 

VELG INNHOLDET I GAVEN

 1. Velg hvilket arrangement og sjekk prisene

 2. Inkludere lisens? Lisens er obligatorisk når man deltar i et arrangert sykkelritt og gjelder for norske statsborgere frem til fylte 79 år. Har man ikke helårslisens, er enganglisens gjeldene på kr 200,- for alle aldersklasser. Engangslisens på kr 50,- gjelder kun for GR UNG, og for Trimklasse i GR MIDT og Landegrensen.

 3. Inkludere transport? Busstransport (trengs kun en vei): fra eller til Strømstad eller Halden kr 150,-Busstransport: til Prestebakke skole (start GR MIDT/UNG/Elrittet kr 100,- Syklene følger bussen i egen transport.

SLIK GJØR DU

 1. Send oss epost på Bestill kode her med følgende informasjon:

  • Fullt navn på deltaker som skal få startplass.

  • Hvilket arrangement det gjelder for og hva annet gaven skal inkludere.

 2. Overfør beløpet på Aktivums kontonr: 1030 07 37450 eller Vipps til #116403

 3. Skriv i navnet på deltakeren i meldingsfeltet. Da ser vi at beløpet er mottatt.

 4. Vi sender deg en voucherkode med tilsvarende verdi utifra det totale beløpet du har overført og at dette er registrert innbetalt hos oss. 

 5. Voucherkoden er beviset på kjøpt startplass med tilhørende verdi. NB! påmelding gjøres fra 1 feb.2018

 6. Voucherkoden du får tilsendt pr epost skriver du i gavekortet (se nederst). Du kan også lage ditt eget, og legg ved voucherkoden.

PÅMELDINGEN ÅPNER 1 FEB 2018

 • Voucherkoden legges inn ved påmelding, nederst på siden i rabattfeltet. Du vil se at beløpet trekkes i fra i betalingssammendraget. Der vil beløpet stå i minus,- og evt en restverdi hvis du har valgt mer enn det koden hadde i verdi. Husk at voucherkoden kan kun brukes en gang og alt den inneholder må bestilles ved førstegangspåmelding og kan ikke etterbestilles.

 

 • Påmeldingen må gjøres av deltakeren selv da påmeldingen er personlig og krever brukernavn og passord. For de som har deltatt tidligere er dette viktig, for å få med seg tidligere historikk og dermed bedre seeding og 10 års premie.

 • Har deltaker glemt sitt brukernavn eller passord, trykker man på "glemt passord". Har man fått en ny epost adresse enn den som står oppført, ta kontakt med EQ Timing her

Please reload

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube