GRENSERITTET STRÖMSTAD-HALDEN 80KM

LØRDAG 1. AUGUST 2020

Grenserittet er et høykvalitetsritt kjent for sin morsomme og varierte løypa på 80 km! Her får du oppleve folkerittet med topp stemning og god atmosfære! Beredskap, funksjonærer og publikum er klare for å heie deg frem 

 

Her krysser du riksgrensen mellom Sverige og Norge og du sykler i et naturskjønt svensk-norsk terreng. Starten går fra kystbyen Strömstad i Sverige og målgang er på den 300 år gamle majestetiske

Fredriksten Festning i Halden.

Please reload

PÅMELDING

1.AUG 2020

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Få svar på det du lurer på

PRIS

Startkontingent

OM SEEDING

Seedingkalkulator

Adelskalender 

OM LØYPA

80 KM

FOR BEDRIFTER

Bedriftspåmelding

Sitteplass og Grillbuffet

RITTINFO

Alt du trenger å vite

RESULTATER

Alle resultater

FOLKERITTET FOR DEG OG MEG

Rittet er et mosjons MTB-ritt som passer for elite deltakere, mosjonister og turryttere. Det er en teknisk lett løype med en god kombinasjon av terreng og gruspartier. Du velger ambisjonsnivået og det trenger ikke å handle om tider, merker og å vinne over andre deltakere.

Det er aldersklasser fra fra 17 år til 70 år+. Her kan alle som er fylt 17 år innen arrangementsåret delta.

 

Er du en førstegangsdeltaker, kan du få noen tips her​. Hvis du lurer på hvor lang tid det tar å sykle fra Strömstad til Halden, så er vinnertiden 2018 på 2t 32min. Gjennomsnittlig tidsbruk er på ca 3t 49min.

​Du kan også sykle halve rittet på 36 km - les her

HVA ER DITT TRENINGSMÅL?

Finn ut hvilket ambisjonsnivå som er realistisk for deg og sett ditt treningsmål deretter. Et mål du virkelig kan utfordre deg selv. Det viktige er å holde treningen i gang og tren helst jevnlig hver uke. I Grenserittet har du gode muligheter til å utfordre deg selv og å vinne din egen kamp. Du vil sammen med andre deltakere og publikum langs løypa, kjempe deg igjennom til å nå ditt mål. Du er med å skaper stemning og opplevelse for alle.

Prestere på tid?

I Grenserittet finnes det gode muligheter for de som vil prestere på tid. Det kan være et krevende ritt for sykkelentusiaster med høye ambisjoner. Løypa er preget av et variert terreng som gir utfordringer.  Selv om den er teknisk lett, krever det mer av utøvere som ønsker å stå igjen som klassevinner. Her kan du kan utfordre deg selv på ditt nivå.

 

Gjennomføre?

Har du en lengre sykkeltur på ca. 2-3 mill i uken i sykkelsesongen, vil du klare å gjennomføre med god margin. Trener du regelmessig gjennom året, har du en grunntrening som vil gjøre det lettere. Det viktige er å ha erfart og kjent på stølheten i sittemusklene før du sykler 80 km. 

 

Inger Midttun forteller "Jeg trodde det var langt tøffere for mosjonister å delta og at det ikke var noe for meg. Jeg har sett for meg mye mer gjørme og skitt, men innså at det gjelder jo ikke meg, men for dem som skal konkurrere på tid.  Dette rittet kan langt flere i mosjonsklassen klare å gjennomføre. Jeg fullførte på 5t, 50min."

PARKERING OG TILGJENGELIGHET

Terrengrittet er kun 1,5 time fra Oslo og mange kommer ned på dagen.

Start- og målarena ligger i nærheten av E6 og er lett tilgjengelig for de aller fleste på Sør og Østlandet.

 

Det er gode parkeringsmuligheter i Strömstad like ved starten på Prästängen Industriområdet (gratis)

og på golfbanen ved Fredriksten Festning ved målarena (50 kr) like ved busstransporten.

 

Starten vil være fra kl. 09.00 i Strömstad og oppstilling til start er på riksvei 164 (samme som i fjor).

Please reload

1/1

© Aktivum AS Grenserittet 2016