GRENSERITTET FAMILIE 36KM

LØRDAG 15. AUGUST 2020 

Trimklasse

Grenserittet er et MTB-turritt kjent for sin morsomme og varierte løype. I Grenserittet Familie får du oppleve den samme gode Grenserittstemningen, men i en litt mindre krevende del av Grenserittløypa. Med min. to personer sykler dere sammen som et "lag" siste halvdel av løypa på 36 km. Starten går fra Prestebakke Skole og har målgang på Fredriksten Festning i Halden.

Det kan bli en slitsom, men utrolig morsom og minnerik familieopplevelse der mestringen er stor. Med litt tålmodighet og stopp underveis vil turen gå fint.  Her kan barn fra 9 år delta i følge med en voksen.

Tiden som brukes på å sykle løypa avhenger av barnets sykkelferdighet, motivasjon og hvor mye barnet har syklet i forkant. Dette må foreldre vurdere før påmelding. Gjennomsnittstiden i Grenserittet Familie er på ca. 1t 50 min. Med stopp underveis og rolig sykling, bør man klare å gjennomføre innen 3-4 timer. Det er til fordel å ha syklet noen lengre turer i ukene før rittet med opp til 1-2 mil, 2-4 ganger for å ha kjent på sittemusklene.

Velg et eget "teamnavn" i påmeldingen som kommer på startnummeret og i resultatlisten. Grenserittet Familie er en trimklasse og du får sluttid, men ingen rangering i resultatlisten.

 

Heie i løypa? Du rekker å få med seg starten, til å heie i løypa* og stå i mål. *Kjør inn mot Ør i Aspdammen krysset, like ved Folkevann, til du ser vakter med gul vest. Det er 19 km inn i løypa.

HOLD TIL HØYRE hvis du blir forbikjørt eller må gå av sykkelen. Unngå brå oppbremsinger og hold litt ekstra avstand til sykkelen foran, særlig i nedoverbakker.

Please reload

PÅMELDING

Åpner 1.feb. 2020

OM LØYPA

36 km

FAQ

Få svar på det du lurer på

RESULTATER

Tidligere års resultater

PRIS

Frister

RITTINFO

Før og under rittet

NYHETER

Hold deg oppdatert 

KLASSER

Trimklasse

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube