GRENSERITTET FAMILIE 36KM

LØRDAG 1. AUGUST 2020 

Trimklasse

Grenserittet er et terrengritt kjent for sin morsomme og varierte løype. I Grenserittet Familie får du oppleve den samme gode Grenserittstemningen i en litt mindre krevende del av Grenserittløypa. Her sykler du siste halvdel av løypa som er på 36 km. Du sykler i en trimklasse der du får en sluttid, men ingen rangering. 

Her sykler familien sammen fra start til mål og byr på en morsom og sosial familieopplevelse. For min. to personer (må ikke være i slekt). Barn fra 9 år deltar i følge med en voksen.

Dere velger et eget "teamnavn" på startnummeret som er synlig i deltaker-og resultatlisten. 

Starten går kl. 12.05 fra Prestebakke Skole og har felles målgang med alle som deltar i Grenserittet på Fredriksten Festning i Halden. Informasjon om rittet, løyper, starttider...se nedenfor.

Please reload

PÅMELDING

Åpner 3.feb 2019

RITTINFO

Alt du trenger å vite

Program

PRIS

NOK 275 pr pers

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Få svar på det du lurer på

OM LØYPA

36 KM

RESULTATER

Resultater

TIL FORELDRE

Hvor lang tid tar det å sykle løypa? 

Gjennomsnittstiden på distansen var i fjor var på 1t 50 min i GR familie. Tiden som brukes på å sykle løypa avhenger først og fremst om barnets sykkelferdighet og hvor mye barnet har syklet i forkant. Dette må foreldre vurdere før påmelding. Med stopp underveis og rolig sykling, bør man klare å gjennomføre innen 3 - 4 timer.

Hvem passer rittet for?

Grenserittet Familie passer for alle, alt fra til lite trent. Siden det er en trimklasse er konkurransefokuset fjernet og målet er turopplevelsen. Det er greit å ta små korte pauser underveis. Det er til fordel å ha syklet noen lengre turer i ukene før rittet (10-15 km) og ha kjent litt på sittemuskene. 

Tilskuer

Foreldre som tilskuer kan fint rekke å få med seg starten på Prestebakke, til å heie i løypa* og i målgang (*kjør inn mot Ør i Aspdammen krysset, og parker på siden av veien etter Folkevannet der du ser vakter med gul vest).

Please reload

1/2

© Aktivum AS Grenserittet 2016