MELD DEG PÅ GRENSERITTET MIDT

GRENSERITTET MIDT & TRIM 36KM

LØRDAG 1. AUGUST 2020 

Aldersklasse og Trimklasse

Grenserittet er et MTB-høykvalitets terrengritt kjent for sin morsomme og varierte løype! I Grenserittet Midt får du oppleve den samme gode Grenserittstemningen i en litt mindre krevende del av Grenserittløypa. Her sykler du siste halvdel av løypa som er 36 km.

 

I Grenserittet Midt kan du velge å sykle i alderklassen eller i trimklassen. I aldersklassen blir du rangert i resultatlisten og kan seede deg til en bedre startpulje i Grenserittet 80 km. I trimklassen får du sluttid, men ingen rangering. I trim kan du sykle med den sykkelen du har, også el-sykkel!

 

Starten går fra Prestebakke Skole kl. 12.00 og har målgang på den 300 år gamle 

majestetiske Fredriksten Festning i Halden.

Please reload

PÅMELDING

 

Åpner 3.feb 2020

RITTINFO

Alt du trenger å vite

Program

PRISER

SPAR 200 KR

ved påmelding første uken

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Få svar på det du lurer på

ALT OM LØYPA

36 KM

RESULTATER

Alle resultater

FOLKERITTET FOR DEG OG MEG

Grenserittet Midt passer for mosjonister og turryttere. Det er en teknisk lett løype med en god kombinasjon av terreng og gruspartier. Dette er en overkommelig distanse for de aller fleste. Du velger ambisjonsnivået og det trenger ikke å handle om tider, merker og å vinne over andre deltakere.

Grenserittet Midt: 

Her sykler du i aldersklasse som gjelder fra det året du fyller 17 år og til 70+ og du får rangering i resultatlisten. Det er premiering til de 3 beste  menn og 3 beste kvinner. Du kan også seede deg til en bedre startpulje i Grenserittet 80 km. Her trenger du enganglisens, hvis du ikke har helårslisens, og dette huker du av for ved påmeldingen.

 

Grenserittet Midt Trim - også med elsykkel

Her sykler du i trimklassen og du får en sluttid, men ingen rangering eller premiering. I trimklassen kan du sykle med den sykkelen du har, også med el-sykkel (les om krav til el-motor lenger ned). Her trengs det kun trimlisens som du huker av ved påmelding.

 

Er du en førstegangsdeltaker, kan du få noen tips her

​Hvis du lurer på hvor lang tid det tar å sykle fra Prestebakke til Halden, er vinnertiden 2018 på 1t 10 min. Gjennomsnittlig tidsbruk er på ca 1t 35min.

HVA ER DITT TRENINGSMÅL?

Du velger ambisjonsnivået og hvilket treningsmål du setter deg. Her er det viktig å holde treningen i gang og ha et treningsmål. Et mål du virkelig kan utfordre deg selv. I Grenserittet har du gode muligheter til å utfordre deg selv og å vinne din egen kamp. Sammen med andre deltakere og publikum langs løypa, er du med å skaper stemning og opplevelse.

Som mosjonist/tursyklist:

En perfekt start og en god introduksjon til terrengsykling. Her kan målet være alt fra å klare å gjennomføre til å være en sosial happening med vennegjengen (starter samlet) og til å ha et overkommelig treningsmål. Her må du ikke ha trent mye for å klare å gjennomføre, men greit å ha sittet et par-tre lengre 2 mils turer på sykkelen i forkant. Man kjenner det gjerne litt ekstra i sittemusklene de første gangene.

Som godt trent og vil prestere:

Siden løypa er teknisk lett, og kan ha store krav til tempovekslinger, vil du med mål om å prestere gode tider ha nok utfordringer å bryne deg på. Her finnes det mange gode syklister.

PARKERING OG TILGJENGELIGHET

Terrengrittet er kun 1,5 -2 timer fra Oslo og mange kommer ned på dagen.

Målarena har en kort avstand fra E6,Halden. Til startarena tar det 30 min å kjøre fra E6. Rittet er lett tilgjengelig for de aller fleste på Sør og Østlandet.

 

Det er gode parkeringsmuligheter på Prestebakke Skole rett ved starten (gratis)

og på golfbanen ved Fredriksten Festning ved målarena (50 kr), like ved busstransporten til Prestebakke.

DELTA MED EL-SYKKEL I TRIMKLASSEN

I Grenserittet Midt Trim kan du også sykle med elsykkel. Da dette er en trimklasse uten rangering i resultatlisten, er konkurranseelementet fjernet.

 

El-sykkelen gjør terskelen lavere for å delta i et arrangert ritt og er en fin introduksjon til terrengsykling.

​I tillegg til tråkraften fra deg, får du en ekstra kraft fra den elektriske motoren i motbakker og raskere akselerasjon. Maksimalt tillatt motorhastighet er på 25 km/t. Overstiger topphastighet for elsykkel i hht forskrift (25 km/t), skal motoren kobles automatisk ut.

Please reload

1/1

© Aktivum AS Grenserittet 2016