MELD DEG PÅ GRENSERITTET MIDT

GRENSERITTET MIDT 36KM

LØRDAG 21. AUGUST 2021

Aldersklasse og Trimklasse (også tillatt med el-sykkel)

Grenserittet er et MTB turritt kjent for sin morsomme og varierte løype! I Grenserittet Midt får du oppleve den samme gode Grenserittstemningen, men i en litt mindre krevende del av Grenserittløypa på 36 km. Starten går fra Prestebakke Skole og har målgang på den 300 år gamle majestetiske Fredriksten Festning i Halden. Grenserittet Midt og Trim har samme startsted som Ung og Familie.

 

Løypa er teknisk lett og har en fin kombinasjon av terreng og grus. Du velger ambisjonsnivået og det trenger ikke å handle om tider, merker og å vinne over andre deltakere. Alle som er fylt 17 år innen arrangementsåret kan delta. Gjennomsnittstiden er på ca 1t 50min.

 

I Grenserittet Midt kan du velge å sykle i alderklassen eller i trimklassen. I trim kan du også sykle med el-sykkel. Les mer om klasser

EL-SYKKEL I MIDT TRIM

I Grenserittet Midt TRIM kan du delta med din el-sykkel. ​I tillegg til tråkraften fra deg, vil en ekstra kraft fra den elektriske motoren i motbakker gi deg en raskere akselerasjon som gjør det lettere å gjennomføre distansen. Maksimalt tillatt motorhastighet er på 25 km/t. Overstiger topphastighet for elsykkel i hht forskrift (25 km/t), skal motoren kobles automatisk ut.

Please reload

PÅMELDING

Til alle ritt

OM LØYPA

36 km

FAQ

Få svar på det du lurer på

GRUPPER

Bedriftspåmelding

Grillbuffet

KLASSER

Alderklasse, Trimklasse (Elsykkel)

PRIS

Frister

RITTINFO

Før og under rittet

NYHETER

Hold deg oppdatert 

RESULTATER

Tidligere års resultater

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube