GRENSERITTET UNG 36KM

LØRDAG 21. AUGUST 2021

Grenserittet er et MTB-turritt kjent for sin morsomme og varierte løype. I Grenserittet Ung kan ungdommer fra 13-16 år delta i langdistanserittet, men i en mindre krevende del av Grenserittløypa. Ungdommene er med på sykkelfesten og får oppleve den samme gode Grenserittstemningen. 

 

Løypa er teknisk lett med en kombinasjon av grus og terreng som passer alle. Start fra Prestebakke Skole og målgang på den 300 år gamle majestetiske Fredriksten Festning i Halden.  Det samme gjelder for Grenserittet Midt/Trim og Familie.  Alle som fyller 13 år i arrangementsåret kan delta. Det gis seeding til Strömstad-Halden fra fylte 17 år.

PASSER ALLE UNGDOMMER

I Grenserittet Ung finnes alle typer ungdommer, alt fra hverdagssyklende til de mer aktive klubbtilhørende. Det er ingen krav til tekniske ferdigheter. Er målet å gjennomføre, anbefales opp til 1-2 mils lange sykkelturer 2-4 ganger før man sykler rittet for å kjent på sittemusklene. Start rolig og ha et jevnt tråkk. Da fordeles kreftene best.

Til de ungdommene som ønsker å sykle sammen med en voksen, er Grenserittet Familie et godt alternativ. Les mer på Grenserittet Familie

Heie i løypa? Les på følg rytterne

Please reload

PÅMELDING

Til alle ritt

OM LØYPA

36 km

FAQ

Få svar på det du lurer på

KLASSER

Aldersklasser

PRIS

Frister

RITTINFO

Før og under rittet

NYHETER

Hold deg oppdatert 

RESULTATER

Tidligere års resultater

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube