Søk
  • Grenserittet

Grenserittet flytter datoen…!

Oppdatert: 26. nov. 2019

Det har blitt besluttet å flytte Grenserittarrangementet to uker senere.

Neste år vil Grenserittet arrangeres lørdag 15.august 2020.

Ingen har lurt på når Grenserittet arrangeres. I mer enn 20 år har rittet vært arrangert første lørdagen i august. Det er en merkevare vi har bygd opp, og med nettopp det som bakgrunn har diskusjonen om å flytte datoen tidligere, ikke blitt aktuelt. Når vi nå likevel velger å bytte ritthelg, er det et sammensatt totalbilde som er årsaken til det. Vi har gjort grundige vurderinger på hvorfor vi har valgt som vi har valgt.


Selv om første helgen i august er godt innarbeidet, har det også skapt utfordringer. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at den siste uka i fellesferien ikke er optimal. Vi har for eksempel sett at det blir vanskeligere og vanskeligere til å få funksjonærer til å stille opp midt i ferietiden dette er en av hovedgrunnene til at vi flytter. Det samme gjelder for sponsorer og samarbeidspartnere. Ved å skyve datoen ut av feriemodus perioden tror vi det er enklere å rekruttere nye deltakere til rittet. Grenserittet vil arrangeres etter samme format som tidligere.


Å flytte datoen gjør at to sterke merkevarer i norsk sykkelhistorie skal nå arrangeres samme helg i Halden. Grenserittet og Ladies Tour of Norway står begge godt på egne ben og vil bli arrangert som egne selvstendige sykkelritt også i 2020, men arrangørene går nå sammen for å bygge en skikkelig festival i helgen 14- 16 august.


Etter at siste deltaker i Grenserittet har kommet i mål, vil verdens beste kvinnelige syklister dundre inn i gatene i Halden og avslutte med lokale runder og målgang på toppen av Fredriksten Festning. Gjennom et samarbeid med Ladies Tour og Halden kommune er vi i stand til å knytte våre arenaer på Festningen og Halden Torg sammen slik at det blir en flott opplevelse for alle våre deltagere, publikummere og samarbeidspartnere.


Vi håper å se deg på startstreken i 2020!

Påmeldingen åpner 1.februar.

2,659 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube