Søk
  • Grenserittet

Optimera: Verdt hver krone

I 11 år har Optimera lagt til rette for at sine kunder skal ha en opplevelsesrik helg med faglig påfyll og sykkelritt - det er relasjonsbygging og sosialt samvær på sitt beste. Når kundene til Optimera først har blitt med en gang, blir de gjerne med året etter også. Det sier mye om hvor vellykket rammen rundt arrangementet er. Dette er en fantastisk måte å bli kjent med sine kunder på og det er verdt hver krone.


Det startet med at 10-15 sykkelinteresserte ildsjeler i Optimera syklet Grenserittet de første årene. Deretter har Optimera hatt med ca. 50-70 deltakere hvert år. I år regner de med å bli rundt ca. 50 syklister, spredt fra Oslo, Akershus og Østfold.


Det er enkelt melde seg på til Grenserittet med bedriftskode, og samme kode brukes hvert år. I det samme noen melder seg på får Lisbeth Sollien, kontaktpersonen i Optimera, en mail som gjør at hun har kontroll på hvilke kunder som er med. Etter arrangementet kommer en spesifisert felles faktura.


Kunden selv er med og betaler en egenandel. Lisbeth tilrettelegger alt i forkant og underveis. Hun hjelper til med å hente startnummer, frakter sekker fra start til mål, tar dem i mot i mål, og har forhåndsbestilt grillbuffet og sitteplass. For kundene er det en "gulerot" å vite at en deilig grillbuffet og en iskald drikke venter på deg i mål. Det er en fantastisk stemning å være samlet etter rittet med "Team Optimera".


Kundene er veldig positive til Grenserittet og mener rittet passer dem godt på mange måter. Løypa har passe lengde på 80 km, variasjonen av grus og terreng samt alle nivåer med ulike ambisjoner kan delta. Du må ikke være supertrent for å klare å gjennomføre. Det at det er kort avstand fra Oslo på 1,5 time, hjelper også. Rammen rundt helgen med faglig påfyll, sykling og hyggelige måltider gjør det veldig sosialt. Kundene får også delt felles erfaringer fra felles bransje, og felles opplevelser knytter dem tettere sammen. Optimera får en personlig relasjon til kundene sine og er klister for fremtiden.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aktivum AS Grenserittet

Knivsøveien 4

1788 Halden

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube