BirkSport er ny hovedsponsor i Grenserittet!

June 24, 2016

Gjennom 16 år har BirkSport samarbeidet med Grenserittet, men nå rykker de opp og blir hovedsponsor. I tillegg til profileringsavtalen vil også BirkSport få ansvar for Sportsmarkedet fredag og lørdag i Grenseritthelgen 5-6 aug. Deltagere og publikum vil oppleve en ny giv i Sportsmarkedet, der BirkSport vil legge fram alle sine kolleksjoner sammen med andre viktige varemerker under Grenserittdagene.

Det vil bli sluppet nyttig informasjon omkring både samarbeidet og Sportsmarkedet fortløpende på FB-sidene våre.

 

Dørene til sportsmarkedet åpner samtidig med startnummerutdelingen på fredagen den 5 august fra kl. 10 - 20.00. De holder også åpnet lørdag den 6 august fra kl. 10.00 og frem til kl. 17.00. Da har du tid til å gå innom når du kommer i mål.

 

Bilde: Kai Norgård i BirkSport og Thor Fagereng i Grenserittet bekrefter ved et handslag enighet om avtale for 2016

 

 

 

 

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016