Sterkt elitefelt!

August 2, 2016

Fjorårets NC vinner i MTB Maraton, Thomas Engelsgjerd, vil utfordre mangeårige vinner Mathias Wengelin opp til mål på Fredriksten Festning i Halden. Sammen med seg har Engelsgjerd også hele Team SepuraToyota Race with Birk for å prøve å slå svensken.

 

I kvinneklassen vil landslagssyklistene Emilie Moberg og Ingrid Bøe Jacobsen utfordre den svenske toppsyklisten Jennie Stenerhag. Emilie Moberg som er landeveissyklist, vil kunne dra nytte av sine spurtegenskaper i den krevende innspurten opp mot Fredriksten.

 

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016