Ny leverandør - EQ Timing

January 26, 2016

Vi valgte EQ fordi de har fokus på kompetanseutvikling innen kunde-/resultatservice ved innovative løsninger av høyeste kvalitet. De vil derfor levere tjenester til alle våre arrangementer kommende år. 

 

Hva har dette å si for meg som deltager?

Systembyttet vil ikke i stor praktisk grad påvirke våre deltagere. Derimot medfører det et par endringer i positiv retning: Du vil få mulighet til å betale med faktura, du vil kunne ringe et norsk nummer for support, og du vil få snakke direkte med ekspertene hos EQ Timing. Påmeldingsportalen vår er som vanlig på http://portal.grenserittet.com. En direktelink blir sendt til alle våre tidligere deltagere i mail. Bruker du denne ved påmelding, får du automatisk opprettet en profil hos EQ Timing. Alle deltagerdata du har fra våre arrangementer er bevart og blir knyttet opp mot din deltagerprofil hos EQ.

Årets påmeldingsdatoer
Grunnet byttet av leverandør har vi for sikkerhets skyld valgt å utsette påmeldingen til Grenserittet med en uke. Veteraner (deltagere med mer enn 5 fullførte Grenseritt i historikken) har muligheten til å melde seg på fra 1. februar. Alle andre kan melde seg på fra og med 8. februar. Veteraner får tilsendt mail med direktelink til påmelding.

Kompetanse og erfaring
EQ Timing har ved fusjoner og oppkjøp skaffet seg kompetanse og erfaring som vil komme dere som deltagere og oss som arrangør til gode.De er godt kjent med at Grenserittet/Landegrensen har høye krav både til pålitelighet og kvalitet, og vi gleder oss til å tilby dere som deltagere et enkelt, rimelig og fleksibelt kundesystem.

Hva sier EQ Timing?
"Grenserittet er alltid i forkant, og avtalen er for oss en anerkjennelse for hardt arbeid gjennom flere år. For EQ Timing blir Grenserittet nå en viktig sparringpartner som hele tiden stiller krav til oss som leverandør – og dermed bidrar til å drive utviklingen av våre løsninger ytterligere fremover."

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016