Nyhet! 3 dagers etapperitt på sti

October 12, 2016

Nå utvider Grenserittet med et 3 dagers etapperitt med mye stisykling og flyt. Et glimrende tilbud for deg som liker å utfordre egne grenser, der teknikk og utholdenhet blir satt på prøve. Hold av Grenserittdagene 3-5 aug 2017.

 

Grenserittet er først og fremst for å ha det sakt, vår største og beste merkevare og vil bestå som før. Det vi innfører nå er en utvidelse og et tilbud for stielskere der det blir mye stisykling og flyt bestående av høydemeter og spektakulære løyper. Etapperittet er fordelt over 3 dager der stisyklerne kan utfordre egne grenser, der teknikk og utholdenhet blir satt på prøve. 

 

Etappene:

Første etappen kan vi røpe vil foregå i nærområdet Halden. Denne etappen kommer virkelig til å bli "noe å skrive hjem om". Den stipulerte vinnertiden vil være på 3-3,5 time, perfekt for et maratonritt!

 

Andre etappen blir den tøffeste, men kanskje også den mest varierte. Grenseområdet mellom Strömstad og Halden er full av spennende stier og går gjennom typisk Iddefjordsterreng med spektakulære partier. Stipulert vinnertid er ca. på 3,5-4 timer.

 

Den tredje og siste etappen går i selve Grenserittløypa!!! Her går du ikke glipp av den varierte og morsomme løypa du kanskje kjenner...? Og for mange bryter man heller ikke den mangeårige deltakelsen. Vinnertiden er på 2,5 time.

 

Løypevalget er gjort i samarbeid med to meget lokalkjente og erfarne syklister: Thomas Engelsgjerd og Marius Bekkevold. De har lang erfaring med deltakelser i etapperitt i Norge og i utlandet. 

 

Mer detaljert informasjon kommer.

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016