Hva er nytt i 2017?

January 3, 2017

 

20.mai: Grenseløpet - "Fredriksten 360"

 

På tide at Halden får seg et skikkelig "folkeløp" å samle seg om! Som et av Norges mest populære turist- og besøkelsesmål er Fredriksten Festning den unike arena for et spennende og variert løp. Passe langt, passe hardt, og utrolig spektakulært. Gå, jogg eller løp! Mer informasjon kommer.

 

 

20. mai: Landegrensen 2017 med større opplevelse og høyere sikkerhet!

 

I den sjette utgaven vil vi legge rette for en fantastisk sykkelopplevelse, men nå med enda mer fokus på sikkerhet. Landegrensen fortsetter i den samme gode ånd, men tilpasset de krav myndighetene krever av tur-ritt på landevei. Med det i bakhånd er vi opptatt av at du skal få å sykle på de fineste landeveiene på begge sider av grensen, samtidig de minst traffikerte. Derfor ønsker vi å forenkle ved å fjerne ”Timeout”sonen og fokusere på landeveiene i utmark fremfor å sykle igjennom Strömstad sentrum. Løypene er også blitt forlenget fra 90km til 100km på kortdistansen og fra 150km til 180km på langdistansen. Hold av datoen dersom du liker å konkurrere på tid i trygge former. Mer informasjon kommer.

 

Grenserittdagene

 

3-5 aug: Grenserittet Etappe!

Det et 3 dagers etapperitt med mye stisykling og flyt. Et glimrende tilbud for stielskere som liker å utfordre egne grenser, der teknikk og utholdenhet blir satt på prøve. En etappe pr dag med første start torsdag den 3. aug.  og den siste lørdag den 5. aug. Les mer om etappene her

 

4 aug: Grenserittet Barn

Sykkelløpet er for barn mellom 3 og 12 år på Fredriksten Festning. Nå ønsker vi å gi de eldste barna en utvidet og tøffere løype rundt på Festningsområdet.

 

5 aug: Grenserittet Strömstad - Halden

For de har syklet Grenserittløypa tidligere, men som ikke fikk syklet i fjor, kan vi fortelle at den nye strekningen på 1,2 km ble veldig godt mottatt. Endringen gjorde løypa bedre og tilføyde mer terreng. Lurer du på hvor det er, sjekk ut her.

 

5 aug: Grenserittet Midt / Ung / ELrittet

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og arrangerer Midt, Ung og ELrittet på lørdagen, samme dag som hovedrittet. Syklistene fikk oppleve en større del av folkelivet og den gode stemningen i målområdet på Fredriksten Festning. 

 

 

 

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016