Landegrensen 2017 på en ny og spennende måte!

January 17, 2017

I tråd med at både politi og vegmyndigheter strammer inn for hvordan sykkelritt kan arrangeres på offentlig vei, så planlegger vi gjennomføringen av Landegrensen tilpasset nytt lovverk!

 

 Det legges inn "fartsetapper" med resultatliste og premiering


Løypesegmenter av ulik karakter og lengde danner grunnlag for kåring av vinnere på de ulike «fartsetappene» der det rangeres og premieres etter tid. Typisk vil det være en bakkeklatring samt distanse(r) med vinnertid(er) på mellom 10-30 min. Dette gir alle en sjanse til å hevde seg, uansett om de sykler solo eller tilhører en gruppe. «Fartsetappene» legges på egnede strekninger, der farerisiko ifht andre trafikanter er på et minimum. Det vil være god merking av løypene og med varsling i forkant der «fartsetappene» starter og slutter.

 

 

Alle får selvfølgelig sin totaltid, deltakermedalje og diplom for fullført ritt!

 

Akkurat som tidligere kan deltagerne derved sammenligne seg med sine egne tider eller med andre, men det utarbeides ikke egen rangert liste for totaltid.

 

 

Løypelengdene vil bli 100km og 180km


De går i de samme nydelige omgivelsen langs Iddefjorden og med kryssing av riksgrensen 2 ganger. Store deler av løypa har meget god asfaltstandard, der det inngår nylagt dekke i løpet av de to siste årene.


 

100% trafikkregler


Av hensyn til egen og andres sikkerhet så plikter alle deltagere å følge de vanlige trafikkreglene hele rittet i gjennom. Følgelig vil det ikke være vakter som dirigerer verken deltagere eller annen trafikk.

 

Les også saken Tvinges til å tenke nytt!

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016