Konkurranseinstinktet våknet

July 28, 2017

Grenserittet har snakket med den trofaste deltakeren Tine Wennerberg, som er med i ELrittet 3. året på rad. Hennes muligheter åpnet seg når hun så at Grenserittet hadde opprettet en klasse for El-sykler i Grenserittet. Les hva hun har å si:

 

"For 20 år siden tok livet en brutal helomvending. Jeg var småbarnsmor og i full jobb med en idrettsbakgrunn fra fotball, ishockey og innebandy. Så kom muskelsmertene krypende.

 

Jeg hadde dager der jeg ikke orket noen ting. Etterhvert fant jeg ut at aktivitet var den beste medisin mot smertene, isteden for å ligge på sofaen og tygge smertestillende. Når en sliter med kroniske muskelsmerter, vet en aldri når kroppen svikter. Så da jeg kjøpte meg min første El-sykkel, visste jeg at jeg hadde batterihjelp til å komme hjem.

 

Den første El-sykkelen jeg kjøpte var en "brelett-type", men innså raskt at det ble for kjedelig. Jeg måtte ha noe mere utfordrende, så jeg kjøpte en offroad. Konkurranseinstinktet våknet når jeg hørte at det var opprettet en klasse for El-sykler i Grenserittet. Det å kunne stå med et startnummer på seg igjen var helt magisk. Det er ikke det å måtte vinne som er hovedmålet, men opplevelsen av å kunne være i et idrettsmiljø igjen.

 

I dag er jeg medlem i Follo SK og er så heldig å få være med på treningene i offroadgruppa Follo Fun. Det er fantastisk å få trene med den gjengen. Jeg håper at flere som har begrensinger med fysisk aktivitet ser at det er mulig til å bli med og ha det gøy selv på en El-sykkel."

 

 

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016