Deltar for 20 gangen i 2018!

February 1, 2018

Tone og Arne Albinson har syklet alle utgavene av Grenserittet og i 2018 sykler de for 20 gangen. All heder til dem og til alle som sykler Grenserittet år etter år. Her kan du lese Tone’s og Arne’s oppsummering fra 19 år.

 

"Grenserittet har betydd mye for oss og har vært et fast innslag for oss hvert år.

 

Selv om vi liker å sykle og å holde oss i form, har det vært en ekstra drivkraft å vite at første lørdagen i august skal vi ut på en lengre og krevende tur. Dette gjør at vi tar en sykkeltur selv om været eller dagsform sier noe annet."

 

 

"Det stas å oppleve hele atmosfæren rundt dette arrangementet.

 

Man treffer på hyggelige kjente og ukjente mennesker, opplever masse både før, under og etter rittet og føler at man har fått litt igjen for mye slit gjennom et treningsår. I tillegg må vi jo skryte av selve rittet, som omhandler løypa, servicen på matstasjoner, servering etter løpet, osv. Alt sammen gjør at vi trives og ønsker å bruke denne lørdagen på dette arrangementet.

 

Med tiden glemmer man hva slags vær det har vært fra år til år under rittet.

 

Noen ganger har det vært for varmt med skikkelig "sommervær" og andre år med mye regn. Husker spesielt ett år hvor regnet hadde gjort veien langs Holvannet meget tung å sykle på, og strekningen fra Lilledalskroken og over jordene mot Klepper var nesten ufremkommelig. Det ble en tung og møkkete tur.

 

Opp igjennom har den største forskjellen vært i antall startende.

 

Fra å være noen hundre deltagere til å vokse til flere tusen merkes jo på alle måter, men jeg synes dette har blitt løst på en god måte.

 

Vi håper at Grenserittet vil bestå i mange år fremover.

 

Og vi får håpe at helsa holder slik at vi kan fortsette å sykle Grenserittet i noen år til. Takk for 20 trivelige år."

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016