Gubbeknuserne

June 8, 2018

Fem sønner har blitt utfordret av sine fem fedre til å sykle halve Grenserittløypa! 

Sønnene tok utfordringen og med sitt lagnavn "Gubbeknuserne" er de fast bestemt på at de klarer å slå fedrene i "Gubbene Dream Team". Nå er alle påmeldt i Grenserittet Familie!

 

Pappa Jens Martin Andreasen forteller dette til Grenserittet:

Om ideen bak

 

Vi fedre kom i snakk om hvordan vi kunne motivere sønnene våre på 15-16 år til å trene oftere uten at vi måtte mase på dem, og samtidig skaffe (noen av oss) grunn til å trene mer regelmessig selv! I tillegg var også det sosiale aspektet viktig, det å kunne trene sammen mot et felles mål! Ideen om å utfordre gutta til å prøve å slå oss på halve Grenserittet ble fremlagt og enstemmig valgt. Gutta tok utfordringen.

 

Om målet

 

Grenserittet Familie gjør det mulig for at vi kan starte sammen og samtidig ha en konkurranse oss imellom hele veien til mål. Selv om selvtillit og konkurranseinstinkt er på topp, er den sosiale opplevelsen viktigst der målet er å få med oss ungdommen på noe sammen med oss. I tillegg får vi trent regelmessig mot et felles mål både for de yngre og for de eldre. Det er helt klart en helsegevinst i dette for oss alle.

 

Om konkurransen

 

Konkurransen blir på mange nivåer, det er noe av det som gjør det så genialt. Vi konkurrerer mot oss selv, vi har et mål om å slå hverandres lag og det blir klart en innbyrdes kamp i begge lagene om ikke å være den «tregeste».

 

Om å delta sammen med barna

 

Det blir en jevn konkurranse. Vi pappaene er godt i gang med trening for å klare å slå gutta selv om de kaller laget sitt for Gubbeknuserne.

 

Om ungdommen

 

De gleder seg og de er helt overbevisst om at de skal knuse gubbene. Gutta har stor selvtillit og føler nok at de har et greit overtak.

 

Om Gubbene Dream Team og Team Gubbeknusere


Dette er en gjeng fra Harestua som ligger helt syd i Oppland, midt i sykkelmekka mellom Nordmarka og Romeriksåsen.  Med forbilder i Kloppa offroadklubb (KORK) som Willie Juul Pedersen, Eskil Evensen-Lie og Emil Hasund Eid, lover dette godt for motivasjonen. 

 

Gubbene Dream Team (fedre) består av Espen Evje, Thomas Wilhelmsen, Glenn Paulsen, Terje Gundersen og Jens Martin Andreassen.

 

Gubbeknuserne (sønner) består av Emil Evje, Eirik Wilhelmsen, Hermann Rækken Paulsen, Bernhard Gundersen og Lars-Olav Flatla.
 

Vi gleder oss!

Please reload

Fremhevede poster
Nylige poster

March 19, 2019

June 26, 2018

June 8, 2018

April 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk på Tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Aktivum AS Grenserittet 2016